Wij verzenden naar:
Nederland België Luxemburg
Mijn winkelwagen

0 item(s)

030 656 9602
heeft u vragen? bel ons!

Over Ons Over Ons


Welkom bij VervangJeLamp.nl! VervangJeLamp.nl is uw betrouwbare leverancier van beamerlampen, beamerfilters, beamerafstandsbedieningen en DMD-chips. Wij leveren al jaren wereldwijd en begrijpen maar al te goed dat wanneer een iets kapot gaat het enorm belangrijk is dat het zo snel mogelijk vervangen wordt. Wij leveren zowel originele beamerlampen (in neutrale verpakking) als ook zogenaamde generieke ofwel merkloze UHR-beamerlampen. Alle beamerlampen betrekken wij rechtstreeks van zeer goede en betrouwbare fabrikanten. Hierbij houden wij voor alle populaire types eigen voorraad aan.

Met onze ervaring van de afgelopen jaren durven wij oprecht te zeggen dat onze beamerlampen qua kwaliteit net zo goed functioneren als een origineel OEM-product maar uiteraard tegen een veel aantrekkelijkere prijs. U kunt bij ons dus aanzienlijk besparen op de kosten van uw beamerlamp! Daarnaast is de verkrijgbaarheid bij ons vaak een stuk beter. Wij leveren veel beamerlampen uit eigen voorraad en u ontvangt een 4-maanden-geen-gezeur-garantie. U kunt ons op werkdagen tijdens kantooruren telefonisch altijd bereiken voor persoonlijk advies.

Wij verkopen al maar dan 10 jaar online en verstoppen ons niet achter een telefoonnummer of een e-mailadres. U kunt ons altijd goed bereiken en wij zullen u voor zover mogelijk op de best mogelijke manier van dienst zijn. Op onze contactpagina kunt u al onze contactgegevens vinden.

vandaag besteld voor 15:00, vandaag verstuurd*