Wij verzenden naar:
Nederland België Luxemburg
Mijn winkelwagen

0 item(s)

030 656 9602
heeft u vragen? bel ons!

Garantie & Retouren Garantie & RetourenWettelijke garantie

Op alle producten die u bij ons koopt zit een wettelijke garantie. Dit betekent dat een product bij levering in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren moet functioneren. U moet een product in ieder geval een bepaalde tijd zonder problemen kunnen gebruiken. Hoe lang een product meegaat, hangt af van wat voor product het is. Een product is niet goed wanneer het niet compleet is, beschadigd is, kapot is of niet naar behoren functioneert.

Wanneer een product niet naar behoren functioneert binnen de toepasselijke garantietermijn, zoeken we zo snel mogelijk naar een passende oplossing (bijvoorbeeld door middel van een (gratis) reparatie, een nieuw vervangend product of creditering van het betaalde bedrag). Wanneer het probleem met het product is veroorzaakt door uw eigen toedoen dan vervalt het recht een (gratis) reparatie, een nieuw vervangend product of creditering van het betaalde bedrag. Heeft u het product normaal gebruikt maar is het gewoon versleten? Ook dan vervalt het recht een (gratis) reparatie, een nieuw vervangend product of creditering van het betaalde bedrag.

De factuur van uw bestelling is het garantiebewijs van uw product(en).


Recht van retour (consument)

Wij doen er alles aan om u op correcte wijze van dienst te zijn. Onze producten zijn van uitstekende kwaliteit en afkomstig van betrouwbare en bekende fabrikanten. Uiteraard kan het zo zijn dat het door u bestelde product niet aan uw verwachtingen voldoet. U kunt uw aankoop, zonder opgaaf van de reden, binnen 14 kalenderdagen na ontvangst herroepen. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping (Modelformulier voor herroeping Pdf-document), maar bent hiertoe niet verplicht. Na herroeping dient u de aankoop binnen 14 dagen aan ons te retourneren.

U kunt het door u gekochte product aan ons retourneren indien:

  • Het product ongebruikt en compleet is;
  • Het product onbeschadigd is (waardevermindering mogen wij verrekenen met het terug te storten bedrag);
  • Het product is (indien redelijkerwijs mogelijk) voorzien van de originele/onbeschadigde verpakking.

Wij mogen de waardevermindering van de goederen aan u doorberekenen, indien deze het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om te beoordelen of u het product wilt houden. Deze waardevermindering kan oplopen tot 100% van het aankoopbedrag.

Indien u producten aan ons retourneert dan doet u dit voor eigen rekening (verzendkosten) en risico (verlies of beschadiging tijdens retour). Pak het product daarom altijd goed in, zorg voor voldoende frankering en voor een verzendbewijs of bewijs van ontvangst. Na ontvangst en akkoord van uw retour zullen wij er voor zorgen dat uw aankoopbedrag inclusief de standaard verzendkosten zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 kalenderdagen na ontvangst of nadat u heeft aangetoond de producten te hebben opgestuurd, aan u worden gerestitueerd. Voor meer informatie over het recht van retour zie onze Algemene Voorwaarden Consument.


Retour procedure (garantie aanvraag, foutief besteld)

U wilt garantie claimen of u heeft per ongeluk het verkeerde product besteld. Vraag bij ons per e-mail een RMA nummer aan. Hierin kunt u kort de reden aangeven voor uw retourzending. Voor onze contactgegevens zie deze pagina.

Print na ontvangst van uw RMA nummer ons Retourformulier retourformulier uit en vul het in. U kunt het retourformulier tevens als verzendlabel gebruiken door het in vieren te vouwen en met ons retouradres op het pakket te plakken.


Retouradres

VervangJeLamp.nl
T.a.v. afdeling retouren
Zuidergracht 21 - 18
3763 LS  Soest
Nederland

vandaag besteld voor 15:00, vandaag verstuurd*